Het Restaurant

 

Chinees restaurant China is een van de best gewaarde Chinese restaurants in Kerkrade en bevindt zich midden in de stad. Het restaurant is ingericht in een mooie, ruime en luxe entourage en biedt u een scala aan mogelijkheden voor een avondje uit tot een jubileum of bedrijfsfeest. Uw bezoek aan ons Chinese specialiteiten restaurant is als een steeds weer fascinerende ontdekkingsreis. En een hoogst gevarieerde culinaire belevenis. Want onze koks beheersen het gehele oeuvre van de verfijnde Oriëntaalse kookkunst. Ze laten u graag kennismaken met heerlijke gerechten uit de Chinees-Indische keuken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U wilt een romantische avond met uw partner beleven, Chinees restaurant China bezit een aantal van deze ruimte om de avond in stijl en romantiek te doorbrengen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ons sfeervolle restaurant nodigt uit tot aangenaam tafelen. Een ideale ontmoetingsplaats om in een comfortabele sfeer, zowel privé als zakelijk te lunchen of te dineren. Door de ruime capaciteit, parkeergelegenheid en diverse faciliteiten die wij u bieden zijn wij uitermate geschikt voor al uw bedrijfsfeesten, presentaties, recepties en jubilea.
 

 

 

 

 

 

Chinees Restaurant China biedt plaats voor gezelschappen tot 70 personen. Indien u plannen heeft voor het reserveren van een groot gezelschap, dan kunt u dit het best telefonisch doorgeven op 045-545.51.08.

Wij dragen zorg voor een onvergetelijke avond, zodat u als gast van chinees restaurant China culinair kunt genieten van onze uitgebreidde menu’s